Banner Banner Banner

 

 

Conferinţa ştiinţifică internaţională „Dinamica securităţii şi a relaţiilor internaţionale”


Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” a găzduit în perioada 03-04 mai 2012, Conferinţa ştiinţifică internaţională „Dinamica securităţii şi a relaţiilor internaţionale”, organizată de către Departamentul operaţii întrunite, studii strategice şi de securitate.

Plenul lucrărilor a fost deschis joi 03 mai 2012, de către domnul general–locotenent  prof. univ. dr. Teodor Frunzeti, comandatul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.

 

La această manifestare au participat cercetători ştiinţifici, cadre didactice universitare şi studenţi, din ţară şi din străinătate (Portugalia, SUA, Slovenia, Franţa, Cehia, Polonia, China şi Filipine), diplomaţi militari acreditaţi la Bucureşti, reprezentanţi ai unor organisme internaţionale.

Organizarea în premieră a evenimentului, a conferit participanţilor oportunitatea de a se conecta la mediul academic internaţional, beneficiind, totodată, de o promovare a rezultatelor cercetării ştiinţifice în sfera de activitate abordată. Mulţumim tuturor participanţilor!

 

   

 

 

 

 

back