Banner Banner Banner

Conferinţa ştiinţifică anuală cu participare internaţională

„Defense Resources Management in the 21st Century”


Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare Braşov, din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” a organizat joi, 15 noiembrie 2012, a 7-a Conferinţă ştiinţifică anuală cu participare internaţională intitulată „Defense Resources Management in the 21st Century”.

Manifestarea, desfăşurată în Aula instituţiei, a oferit participanţilor un cadru de excelenţă în care au fost prezentate şi dezbătute cele mai noi tendinţe şi provocări din domeniul managementului resurselor de apărare, în contextul actual al mediului internaţional de securitate.

 

La activitate au participat 71 de experţi din ţară şi din străinătate, cu 64 de lucrări ştiinţifice. Importanţa conferinţei a fost accentuată anul acesta de numărul crescut al reprezentanţilor străini, respectiv 16 experţi din Albania, Italia, SUA, Turcia şi Ungaria.

Valoarea ştiinţifică a rezultatelor conferinţei este confirmată prin selectarea, acceptarea şi înscrierea articolelor publicate în următoarele baze de date internaţionale: ProQuest SciTech Journals, ProQuest Technology Journals, ProQuest High Technology & Aerospace Journals, ProQuest Computer Science Journals, ProQuest Military Collection şi Illustrata-Technology.

 

 back