Banner Banner Banner

 

 

Vizita unei delegaţii de la Colegiul de Apărare NATO de la Roma

la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”

 

Marţi 23 iunie 2015, Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” a primit vizita unei delegaţii de la Colegiul de Apărare NATO de la Roma, care a fost primită la sediul instituţiei de comandantul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I”, general de flotilă aeriană prof.univ.dr. Gabriel-Florin Moisescu.

Această activitate a reprezentat un prilej pentru membrii colegiului de a întâlni lideri naţionali din Administraţia Prezidenţială, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Externe şi Ministerul Afacerilor Interne şi de a primi informaţii avizate privind politica de securitate, politica externă şi poziţia naţională în domeniul militar, reforma sistemului militar şi aspecte privind actualul mediu de securitate în Regiunea Mării Negre.

Cu acest prilej, în Aula universităţii au avut loc expunerile “Transformarea Forţelor Armate ale României”, “Securitatea în zona Mării Negre”, “Priorităţi ale politicii externe româneşti”, “Eforturi româneşti pentru combaterea criminalităţii transfrontaliere”, care au generat dezbateri deosebit de interesante privind subiectele de actualitate puse în discuţie.

 

 

   back