Banner Banner Banner

 


Vizita unei delegaţii de la Institutul Superior de Stat Major Interforţe (ISSMI) din Italia la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”

 

Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” a primit luni 23 mai 2016 şi miercuri 25 mai 2016, vizita unei delegaţii din cadrul Institutului Superior de Stat Major Interforţe (ISSMI), condusă de domnul general maior Pierluigi Leonarduzzi, directorul ISSMI.

Programul activităţii din 23 mai 2016 a cuprins vizitarea şi prezentarea Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” şi a Departamentului regional de management al crizelor şi operaţii multinaţionale. În cea de-a doua parte a zilei, oaspeţii italieni au susţinut o prezentare a Institutului Superior de Stat Major Interforţe, la care au luat parte şefii structurilor de învăţământ din instituţia noastră. Activitatea primei zile s-a încheiat printr-un schimb de atenţii simbolice şi semnarea în cartea de onoare a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, de către directorul ISSMI, domnul general maior Pierluigi Leonarduzzi.

Miercuri 25 mai 2016, delegaţia a fost prezentă în instituţia noastră pentru a se întâlni cu reprezentanţi ai Statului Major al Forţelor Terestre, care au susţinut o prezentare generală a Forţelor Terestre Române.

Tot în cadrul zilei de miercuri, oaspeţii italieni au depus coroane de flori alături de conducerea Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, la Cimitirul Militar Italian şi la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol.

 

 

 

 back