Banner Banner Banner


Vizita ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei la București,

la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a primit, la inițiativa Asociației de Geopolitică „Ion Conea”, vizita ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei la București, Excelența Sa domnul Saker MALKAWI, miercuri 5 aprilie 2017.

Delegația, însoțită de reprezentanți ai revistei GeoPolitica, a fost primită la sediul instituției noastre de comandantul (rectorul) Universității Naționale de Apărare „Carol I”, domnul colonel prof.univ.dr. Gheorghe CALOPĂREANU și de locțiitorul comandantului (prorectorul) pentru relații internaționale și activitate studențească, domnul colonel prof.univ.dr. Iulian MARTIN.

În prima parte a evenimentului, membrii delegației au purtat discuții cu conducerea universității, iar apoi, Excelența Sa domnul Saker MALKAWI a susținut studenților, cursanților, cadrelor didactice și cercetătorilor științifici din UNAp „Carol I” o prelegere cu tema „Securitatea din Orientul Mijlociu: un punct de vedere iordanian”, în Amfiteatrul Nicolae Iorga.

Participanții au avut acces la informații relevante privind securitatea din Orientul Mijlociu, într-un moment deosebit de important în conturarea unor viziuni strategice adaptate mediului actual de securitate.

La finalul vizitei, ambasadorului Regatului Hașemit al Iordaniei la București a semnat în Cartea de onoare a Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

 

 

   back