Banner Banner Banner

 


CONFERINŢA ŞTIINŢIFICĂ INTERNAŢIONALĂ

„COMPLEXITATEA ŞI DINAMISMUL MEDIULUI DE SECURITATE”

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a organizat prin Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate, Conferința științifică internațională STRATEGII XXI cu tema: Complexitatea şi dinamismul mediului de securitate, în zilele de 27 și 28 noiembrie 2018, în Sala Senatului Universității/Amfiteatrul „General Ștefan Fălcoianu”.

În prima zi a conferinței a avut loc și vernisajul expoziției „Contribuția Școlii Superioare de Război la realizarea și apărarea Marii Uniri”, reprezentând o selecție de fotografii și obiecte din perioada Primului Război Mondial.

Conferința a reunit reprezentanți din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informații, universități civile și militare, reprezentanţi ai unor instituţii similare din Republica Cehă și Ungaria.

Conferința a adus la aceeași masă specialiști din domenii variate, apărare, ordine publică, siguranţă naţională, cercetare ştiinţifică şi învăţământ superior militar şi civil.

Volumul Conferinţei cu participare internaţională STRATEGII XXI este indexat în Bazele de date internaţionale ProQuest și CEEOL.

 

 

 

 back