Banner Banner Banner

 


Vizita delegațieiInstitutului pentru Diplomație și Guvernare Internațională din Londra, la UNAp

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I”, prin Colegiul Național de Apărare, a primit luni 18.03.2019, vizita unor experți din cadrul Institutului pentru Diplomație și Guvernare Internațională din Londra.

În cadrul activității a fost organizat, cu sprijinul Centrului pentru Politica Externă și Studii de Securitate, un grup de discuții pe tema „BREXIT – Implications for Romania`s External, Security and Defence Policy”. Discuțiile au avut la bază raportul viitoarelor relații dintre România și Marea Britanie, publicat de către Institutului pentru Diplomație și Guvernare Internațională și a reprezentat o oportunitate de a identifica felul în care putem dezvolta relațiile bilaterale, în urma BREXIT-ului.

Speakerii sesiunii au fost domnul profesor Tim Oliver, din partea Institutului pentru Diplomație și Guvernare Internațională din Londra, pe domnul dr. Cristian Nițoiu, domnul dr. Florin Păsătoiu, domnul Liviu Mureșan, domnul Iulian Chifu și domnul general maior Tomiță Cătălin Tomescu și a fost moderată de doamna colonel prof. univ. dr. Doina Mureșan, șeful Colegiului Național de Apărare.

          Evenimentul a reunit reprezentanți ai: Centrului pentru Politica Externă și Studii de Securitate, Institutului pentru Diplomație și Guvernare Internațională, Centrului de Prevenire a Conflictelor și Early Warning, Fundației EURISC precum și studenți și cursanți ai Colegiului Naționa de Apărare din cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

 

 

 back