Banner Banner Banner

 

 

Comandantul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”– referent oficial la Universitatea Jean Moulin Lyon3 din Franţa

 

În perioada 28–29.06.2012, comandantul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”, domnul general–locotenent prof. univ. dr. Teodor Frunzeti, a participat în calitate de referent oficial, în comisia de susţinere publică a tezei de doctorat a consulului român din Arabia Saudită, care a avut loc la Universitatea Jean Moulin Lyon3 din Franţa.

 

Participarea unui reprezentant român, ca referent oficial la susţinerea publică a unei teze de doctorat la o universitate de presitigiu din străinătate, conferă Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” şi Armatei României, un beneficiu major prin îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare în mediul academic internaţional.

Discuţiile abordate au cuprins puncte de vedere oficiale privind problematica tezei, dar şi aspecte referitoare la organizarea învăţământului militar superior din România, la desfăşurarea studiilor de doctorat din ţara noastră, la posibilităţile de cooperare universitară între instituţii în domeniul învăţământului şi cercetării ştiinţifice.

Activitatea atribuie Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” un rol considerabil în dezvoltarea relaţiilor cu instituţiile de învăţământ superior din stăinătate.

back