Banner Banner Banner

 

 

Universitatea Nationala de Aparare “Carol I” si Colegiul National de Aparare, in parteneriat cu Charles Kendall Group si Integrate Investment, anunta deschiderea la Bucuresti a centrului de studii al renumitei institutii Chartered Institute of Purchasing & Supply  (CIPS) din Marea Britanie.

Infiintat in 1932, CIPS este o organizatie de prim – rang, recunoscuta pe plan international, care joaca un rol fundamental în consolidarea profesiilor specifice din sfera achizitiilor. CIPS ofera o gama larga de servicii reprezentantilor mediilor de afaceri din diferite tari, promoveaza si dezvolta la înalte standarde profesionale abilitati si competente pentru persoanele implicate în managementul achizitiilor, aplicand cele mai bune practici si acordand asistenta oricarui tip de organizatie pentru a atinge excelenta.

Programul de specializare este sustinut de o echipa internationala de tutori acreditati de CIPS si se desfasoara atat la clasa, cat si individual, utilizand facilitatile oferite de Internet pentru interactiune online cu tutorii. Toti participantii care au promovat testele de evaluare primesc o diploma recunoscuta pe plan international.

Centrul de studii CIPS Universitatea Nationala de Aparare „Carol I” demareaza sesiunile de instruire Nivel 4 – Diploma in Procurement and Supply – in luna mai 2013, cursurile avand loc sambata si duminica la sediul nostru din Sos. Panduri nr. 68-72.  

Obtinerea unei certificari CIPS ofera mai multe avantaje precum:

  • Specializarea in domeniul achizitiilor prin dobandirea unui bagaj de cunostinte si abilitati care permit o abordare eficienta si de succes a activitatilor din domeniu,
  • Pregatirea profesionala de exceptie,
  • Recunoasterea internationala a specializarii dobandite,
  • Recunoasterea valorii adaugate dobandite si sporirea sanselor de acces la pozitii de mai mare responsabilitate in cadrul organizatiilor,
  • Stabilirea de contacte si facilitarea schimburilor de experienta in cadrul unei comunitati de profesionisti.

Mai multe informatii privind tematicile si criteriile de selectie, precum si agenda sesiunilor de instruire le puteti obtine scriindu-ne la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau vizitand pagina dedicata acestui program educational http://www.in-in.ro/cips/.

   back