Banner Banner Banner

 


Parteneriat între Universitatea Naţională de Apărare

din Belgrad şi Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”

 

O delegaţie militară sârbă, condusă de rectorul Universităţii de Apărare din Belgrad, a efectuat o vizită la Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” în data de 11 noiembrie 2014.

Scopul principal al vizitei delegaţiei străine a fost semnarea unui protocol de colaborare între cele două instituţii militare de învăţământ superior, atât pe linie de învăţământ, cât şi în direcţia cercetării ştiinţifice.

Delegaţia a fost primită de comandantul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I”, general de flotilă aeriană prof.univ.dr. Gabriel-Florin Moisescu. Rectorul Universităţii de Apărare din Belgrad, general-locotenent medic Jevtic Miodrag, a prezentat în discursul domniei sale câteva aspecte privind instituţia pe care o conduce şi principalele direcţii de cooperare cu Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”.

Delegaţia sârbă se află la universitatea noastră pentru a doua oară, prilej cu care a fost semnat un protocol de colaborare între cele două instituţii pe linie de învăţământ şi cercetare ştiinţifică.

Vizita se înscrie într-un amplu ciclu de dezvoltare a parteneriatelor cu instituţii de învăţământ superior străine.

 

  

 

   back