Banner Banner Banner

 


Vizita de Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” a directorului

Centrului de Excelenţă pentru Operaţii Combinate Întrunite de pe Mare

(CJOS COE)

 

Doamna viceamiral Nora Tyson, locţiitorul Comandantului Flotelor Navale Americane şi Directorul Centrului de Excelenţă pentru Operaţii Combinate Întrunite pe Mare (CJOS COE) a vizitat Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, marţi 24 februarie 2015.

Delegaţia a fost primită de comandantul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare “Carol I”, domnul general de flotilă aeriană prof.univ.dr. Gabriel-Florin Moisescu.

Cu prilejul acestei vizite a fost semnat un protocol de colaborare între cele două instituţii, în vederea susţinerii reciproce a dezvoltării cercetării în domeniile de interes comun.

Pe timpul activităţii, delegaţia străină a purtat discuţii cu reprezentanţii instituţiei noastre, fiind deosebit de interesaţi de învăţământul şi cercetarea ştiinţifică din Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”.

Evenimentul s-a încheiat printr-un schimb de atenţii simbolice şi semnarea de către doamna viceamiral Nora Tyson în Cartea de onoare a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.

Vizita se înscrie într-un amplu ciclu de dezvoltare a parteneriatelor cu instituţii militare straine.

 

 

 

   back