Banner Banner Banner

 

 
 

Vizita de documentare a unor doctoranzi

de la Academia Militară a Forţelor Armate “Alexandru cel Bun”

din Republica Moldova la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”

 

La data de 23 februarie 2016, o delegaţie formată din 6 ofiţeri ai Acdemiei Militare a Forţelor Armate “Alexandru cel Bun” din Republica Moldova a efectuat o vizită de informare-documentare la Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”, în cadrul Defence Education Enhancement Programme (DEEP) al NATO.

Delegaţia a fost primită în instituţia noastră de comandantul (rectorul) Universităţii Naţionale de Apărare "Carol I", domnul general de flotilă aeriană prof.univ.dr. Gabriel-Florin Moisescu.

Activitatea a reprezentat un prilej pentru creşterea nivelului de cooperare între cele două instituţii militare de învăţământ superior. Astfel, au fost abordate aspecte privind programul de doctorat din Universitatea Naţională de Apărare “Carol I” şi Academia Militară a Forţelor Armate “Alexandru cel Bun”, a avut loc întâlnirea cu directorul Şcolii doctorale din Universitatea Naţională de Apărare “Carol I”.

Membrii delegaţiei militare străine au discutat cu reprezentanţii UNAp despre stadiul şi continuarea Programului DEEP, având în vedere faptul că instituţia noastră are calitatea de coordonator academic pentru învăţământul militar superior din R. Moldova.

În cea de-a doua parte a vizitei, membrii delegaţiei s-au documentat în cadrul Bibliotecii universitare.

 

 

 

   back