Banner Banner BannerVizita unei delegații de la Colegiul Întrunit de Comandă și Stat Major din Regatul Unit

al Marii Britanii și Irlandei de Nord la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a primit vizita unei delegații de la Colegiul Întrunit de Comandă și Stat Major din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord condusă de doamna colonel Anne KEETLEY, marți 15 noiembrie 2016.

Ofițerii cursanți ai colegiului și atașatul britanic al apărării acreditat la București , au fost primiți în Holul de onoare al instituției noastre, de comandantul (rectorul) Universității Naționale de Apărare „Carol I”, domnul colonel profesor universitar doctor Gheorghe CALOPĂREANU.

În prima parte a activității, comandantul instituției noastre a adresat oaspeților cuvântul de bun venit, urmat de prezentările susținute de: Excelența Sa domnul Paul Brummel, Ambasadorul Marii Britanii, domnul Toader PALEOLOGU, doamna Ana-Maria CĂTĂNUȘ (Institutul Național pentru Studierea Totalitarismului).

Au urmat apoi prezentarea Institutului de Studii Politice de Apărare și Istorie Militară (general maior Mihail IONESCU), expunerea susținută de domnul Iulian FOTA, prezentarea Ministerului Afacerilor Externe (secretar de stat Daniel NECULĂESCU) și a Ministerului Apărării Naționale (secretar de stat Ștefan TINCA).

La finalul vizitei, doamna colonel Anne KEETLEY a semnat în Cartea de onoare a Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

 

 

   back