Banner Banner Banner


Vizita la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a unei delegații

din Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, Republica Moldova

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a primit în perioada 05 – 06 iulie 2017, vizita de documentare a unei delegații a Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” din Republica Moldova, în cadrul Defence Education Enhancement Programme (DEEP) al NATO.

Delegația a fost primită la sediul instituției noastre de locțiitorul comandantului (prorectorul) pentru învățământ, domnul colonel prof. univ. dr. Marian Stancu.

Activitatea a reprezentat un prilej pentru creșterea nivelului de cooperare între cele două instituții militare de învățământ superior. Astfel, în cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte privind programul de doctorat din Universitatea Națională de Apărare „Carol I” şi din Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”, discuțiile fiind purtate în prezența directorul Școlii doctorale din Universitatea Națională de Apărare „Carol I”.

Membrii delegației militare străine au discutat cu reprezentanții UNAp „Carol I” despre stadiul și continuarea Programului DEEP, având în vedere faptul că instituția noastră are calitatea de coordonator academic pentru învățământul militar superior din R. Moldova.

În cea de-a doua parte a vizitei, membrii delegației s-au documentat în cadrul Bibliotecii universitare.

 

 

   back