Banner Banner Banner


Întâlnire la nivel de experți pe probleme de relații publice,

la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a primit miercuri 4 octombrie 2017, vizita a doi experți pe probleme de informare și relații publice, în contextul asistenței sociale acordată de către Direcția Informare și Relații Publice, Republicii Moldova.

Ministerul Apărării al Republicii Moldova a fost reprezentat de mr. Ala DIACONU, specialist principal Serviciul Relații publice și lt. Tatiana COCERVA, redactor secția TV-Radio la Centrul mass-media militară.

Din partea instituției noastre au participat la discuții col. prof. univ. dr. Ioan DEAC, directorul Departamentului de comunicare strategică, publică și interculturală, al Facultății de securitate și apărare, lt. col. Ciprian PRIPOAE, instructor superior în cadrul aceluiași departament și cpt. Cristina BARNA, ofițerul de informare și relații publice.

Col. Ioan Deac a prezentat o informare despre principalele programe de pregătire în domeniul relațiilor publice organizate în UNAp, iar cpt. Cristina Barna a susținut o prezentare a activității de relații publice a instituției noastre.

Au urmat o serie de întrebări, discuții și analize comparative despre organizarea și conducerea activității de informare și relații publice în ministerele apărării celor două țări.

 

 

   back