Banner Banner Banner


Vizita domnului contraamiral Octavian AMARULLA

de la Universitatea Naţională de Apărare a Indoneziei

– Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” –

 

Universitatea Naţională de Apărare „Carol I” a primit luni 20 noiembrie 2017, vizita domnului contraamiral Octavian AMARULLA din cadrul Universităţii Naţionale de Apărare a Indoneziei.

Delegaţia a fost primită la sediul UNAp „Carol I” de către comandantul (rectorul) instituţiei, domnul colonel prof. univ. dr. Gheorghe CALOPĂREANU.

În prima parte a activităţii, domnul contraamiral Octavian AMARULLA a susţinut o prezentare privind aspecte de securitatea în zona Asia-Pacific, la care au luat parte cursanţii Colegiului Naţional de Apărare. Programul vizitei a inclus şi organizarea unei mese rotunde pe teme privind securitatea în zona Asia-Pacific, la care au participat cercetători ai Centrului de studii strategice de apărare şi securitate din UNAp „Carol I” şi ai Institutului pentru studii politice de apărare şi istorie militară.

Evenimentul s-a încheiat printr-un schimb de atenţii simbolice şi semnarea de către domnul contraamiral Octavian AMARULLA, în Cartea de onoare a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.

 

 

   back