Banner Banner Banner

                                                                                         

 

Reprezentanți ai Academiei de Conducere a Armatei Germane în vizită

de informare-documentare la Universitatea Națională de Apărare „CAROL I”

 

Universitatea Națională de Apărare „CAROL I” a primit vizita unui grup de ofițeri-studenți și cadre didactice de la Academia de Conducere a Armatei Germane, miercuri 28 februarie 2018.

Delegația, condusă de locțiitorul pentru învățământ al comandantului Academiei de Conducere a Armatei Germane, domnul contraamiral de flotilă Karsten SCHNEIDER, a fost primită în Holul de onoare al instituției noastre de către comandantul (rectorul) Universității Naționale de Apărare „CAROL I” (UNAp), domnul general de brigadă prof. univ. dr. Gheorghe CALOPĂREANU.

Evenimentul a debutat cu o prezentare a istoriei României și a Universității Naționale de Apărare „CAROL I”, urmate de dezbateri privind dezvoltarea academică și cercetarea științifică în cadrul instituției noastre.

Activitatea a continuat cu prezentarea Companiei germane RHEINMETALL și cu o prelegere pe tema securității în Zona Extinsă a Mării Negre, urmată de discuții între ofițerii-studenți germani și români concentrate pe profilul liderului militar al viitorului.

La finalul vizitei, domnul contraamiral de flotilă Karsten SCHNEIDER a semnat în Cartea de onoare a Universității Naționale de Apărare „CAROL I”. 

 

 

 

   back