Banner Banner Banner

                                                                                         


Ofițeri studenți și profesori ai Academiei Forțelor Armate „Alexandru cel Bun”

din Republica Moldova în vizită la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”

15-16 Martie 2018

 

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a primit în perioada 15-16.03.2018, o delegație de la Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” din Republica Moldova, formată din cadre didactice și ofițeri studenți ai Cursului postuniversitar de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale - „Probleme actuale ale securității naționale”, ediția a V-a.

Delegația, condusă de domnul locotenent-colonel (r) Igor Șofronescu, a vizitat în data de 15 martie 2018, Departamentul Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare din Brașov (DRESMARA), unde a fost primită de către directorul DRESMARA, domnul colonel prof. univ. dr. Florin-Eduard Grosaru. Cu acest prilej, a fost semnat un acord de colaborare academică între Academia Militară a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” și DRESMARA.

În 16 martie 2018, reprezentanții Academiei Militare a Forțelor Armate „Alexandru cel Bun” au fost primiți la sediul Universității Naționale de Apărare „Carol I” (UNAp) de către comandantul (rectorul) UNAp, domnul general de brigadă prof. univ. dr. Gheorghe Calopăreanu.

Programul activității a inclus prezentarea concepției învățământului în Universitatea Națională de Apărare „Carol I” și prezentarea și vizitarea Colegiului Național de Apărare și a Centrului de Studii Strategice de Apărare și Securitate.

Evenimentul s-a încheiat printr-un schimb de atenții simbolice.

 

 

   back