Banner Banner Banner

                                                                                        

MASA ROTUNDĂ CU TEMA: „PRIMĂVARA MARII UNIRI”

27 Martie 2018

 

 Universitatea Națională de Apărare „Carol I" a organizat astăzi 27 martie 2018, cu prilejul celebrării a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, Masa rotunda „Primăvara Marii Uniri", în Sala Senatului instituției.

În holul din fața Sălii Senatului a fost organizată și o expoziție de documente istorice și fotografii care au oglindit acest moment istoric deosebit de important pentru întreaga istorie a românilor.

Evenimentul face parte dintr-un amplu program de manifestări științifice prin care se aniversează Centenarul Marii Uniri din anul 1918 și se desfășoară sub semnul confluenței dintre aspirațiile legitime naționale și integrarea în comunitatea statelor euro-atlantice.

Manifestarea a reunit membri ai comunității academice, istorici, personalități ale vieții publice, reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale și studenți de la programul de studii universitare de licență „Securitate și apărare” din cadrul Facultății de securitate și apărare a Universității Naționale de Apărare „Carol I”.

Mulțumim tuturor participanților!

 

 

   back