Banner Banner Banner

 


Vizita la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a unei delegații

de la Institutul Național de Reziliență din Republica Indonezia

 

Miercuri 08.08.2018, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” a primit vizita de documentare și informare a cursanților Programului de studii strategice de la Institutul Național de Reziliență din Republica Indonezia.

Delegația, condusă de domnul mareșal al forțelor terestre Yoyok Yekti Setiyono și de domnul general maior Achmad Yuliarto, a fost primită la sediul instituției de către domnul general de brigadă prof. univ. dr. Gheorghe Calopăreanu, comandantul (rectorul) universității.

Programul activității a cuprins o serie de prezentări despre: Sistemul politic din RomâniaSecuritatea în flancul estic al NATO și la Marea Neagră, Securitatea alimentară, Politica de Apărare a României și Aspecte generale ale economiei României.

Vizita a reprezentat o oportunitate pentru România de a prezenta viitorilor lideri ai Republicii Indonezia puncte de vedere privind provocările de Securitate ale țării noastre în mediul actual de Securitate în flancul estic al Alianței Nord Atlantice și în Europa de Sud-Est.

Evenimentul s-a încheiat printr-un schimb de atenții simbolice și semnarea de către domnul general maior Achmad Yuliarto, în Cartea de onoare a Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I”.

 

 

 back