ALĂTURI DE OAMENI...

 

Prin statutul său de unitate de învățământ militar superior deschisă permanent societății civile, Universitatea Națională de Apărare „Carol I”  este  conectată constant la realitățile acesteia.
Dezastrele provocate de inundațiile care s-au abătut asupra României în ultima perioadă, au impresionat profund întregul personal al instituției, care și-a manifestat dorința de a fi alături de cei aflați în suferință, participând cu sume bănești pentru ajutorarea persoanelor sinistrate.


 

În acest context, în perioada 02-03.08.2010, o delegație a Universității Naționale de Apărare „Carol I”, formată din decanul Facultății de comandă și stat major, cdor.prof.univ.dr. Vasile Bucinschi și șeful Catedrei forțe aeriene și navale, col. conf.univ.dr. Ion Puricel s-a deplasat în comuna Dărmănești, județul Suceava, localitate afectată de furia naturii. Astfel, opt familii sinistrate s-au bucurat de sumele donate de personalul universității.Cu speranța că, prin ajutorul acordat  s-a adus un  strop de bucurie oamenilor greu încercați din localitatea afectată, Universitatea Națională de Apărare „Carol I” va continua să participe activ la viața societății din care face parte.