Sărbătorile de Iarnă - 2010

 

 

În data de 20 decembrie 2010, în Aula Universității Naționale de Apărare „Carol I”, a avut loc serbarea Pomului de Crăciun pentru copii personalului instituției care a oferit un program de colinde, de o înaltă ținută artistică, prezentat de domnul maior Cristi Dumitrașcu, redactor șef adjunct al Redacției Radio ,,Ora Armatei” din cadrul Trustului de Presă al Ministerului Apărării Naționale.

Totodată, cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, personalul Universității Naționale de Apărare „Carol I” a dorit să fie alături de sufletele năpăstuite ale unor copii și locatari ai așezămintelor sociale. Astfel, în data de 22 decembrie o echipă a universității a vizitat Așezământul social „Patriarh Iustinian Marina” și Așezământul de bătrâni ,,Acoperământul Maicii Domnului”, prilej cu care au fost oferite persoanelor asistate produse alimentare.

Evenimentele au fost posibile și datorită sprijinului material oferit prin bunăvoința președintelui S.C. ADREM INVEST S.R.L. domnul Adrian BODEA, vicepreședintelui S.C. ADREM INVEST S.R.L. domnul Corneliu BODEA și domnișoarei Simona CHIȚAC managing partner al S.C. IN PROGRESS MEDIA S.R.L.